Tűzoltói beavatkozások – 2022.11.06. (vasárnap)

2022. november 06. 20:26

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

12:24 | Keszthely: Tűz keletkezett egy családi ház kéményében Keszthelyen, a Tompa Mihály utcában. Az égéstermék-elvezető megrepedt, az ingatlan pedig füsttel telítődött. A kiérkező városi hivatásos tűzoltók a lakás konyhájában lévő lambérián, valamint a padlástérben pár négyzetméter kiterjedésű izzó gócokat fedeztek fel, amiket eloltottak. A raj a kéményre kötött kazánból eltávolította az égésterméket, a lakást pedig kiszellőztette.  

13:45 | Tótszerdahely: Tűzhelyen felejtett étel miatt kisebb tűz keletkezett egy negyven négyzetméteres, nyári konyhaként funkcionáló melléképületben Tótszerdahelyen, a Petőfi Sándor utcában. Mire a letenyei hivatásos és önkéntes tűzoltók a helyszínre értek, a lánggal égés megszűnt. Az egységek egy propánbutángáz-palackot kihoztak az épületből, a még izzó részeket pedig eloltották. 

14:07 | Nagykanizsa: A mentők kérésére betegmozgatásban segítettek a város hivatásos tűzoltói Nagykanizsán, egy Városkapu körúti társasháznál. A raj a beteget otthonából lehozta, majd mentőautóba segítette. 

15:39 | Nagykanizsa: Három személyautó karambolozott Nagykanizsán, a Hevesi Sándor utca és Récsei utca kereszteződésében. Az egyik gépkocsi az oldalára borult. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az egység a felborult autót kerekeire állította, majd megszüntette a forgalmi akadályt.


További beavatkozásaink: 2022.11.05. | 2022.11.07. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap