Tűzoltói beavatkozások – 2022.11.04. (péntek)

2022. november 04. 12:52

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:16 | Gyenesdiás: Kisteherautó és segédmotor ütközött össze Gyenesdiáson, a Csárda utca és a Jókai utca kereszteződésében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók a motorból kifolyt olajat felitatták, a járművet pedig kézi erővel biztonságos helyre tolták. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett szakaszon a forgalom szünetelt. 

11:09 | Letenye: Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M7-es autópálya 231-es kilométerénél, Letenye térségében, a sztráda Nagykanizsa felé tartó oldalán. A letenyei hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amiben csak a sofőr utazott. A beavatkozás ideje alatt az autópálya jelzett szakaszán egy sávra korlátozódott a forgalom.

15:34 | Nagykanizsa: Otthonában elesett, a segítségére érkezőknek ezért nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Nagykanizsán, egy Csengery úti társasházban. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanba történő bejutás után megtalálták a bajbajutottat, akit átadtak a mentőknek. 

16:46 | Zalaegerszeg: Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Zalaegerszegen, a Balatoni úton, a Csácsi útnál, a körforgalom közelében. Az ütközés következtében kidőlt az oszlop, a vezetékek tartották, és részben az autóra esett. A város hivatásos tűzoltói az áramszolgáltató szakembereivel közösen kiszedték a járművet az oszlop alól, majd a raj felrakta az autómentőre. A műszaki mentés idejére 31 fogyasztónál ideiglenesen nem volt áramszolgáltatás, amely később helyreállt. 


További beavatkozásaink: 2022.11.03. | 2022.11.05. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap