Tűzoltói beavatkozások – 2022.10.18. (kedd)

2022. október 18. 13:11

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:27 | Muraszemenye: Munkálatok közben elvágtak egy családi ház oldalán lévő gázcsövet Muraszemenyén, a Kossuth úton. A riasztott letenyei hivatásos tűzoltók elszorították a szivárgó csövet, majd a helyszínt átadták a gázszolgáltató időközben kiérkező szakembereinek. A műszaki mentés idejére a szomszédos négy épületet, melyeket a tűzoltók áramtalanítottak, összesen négy embernek kellett ideiglenesen elhagynia. Ők a munkálatok végeztével visszatérhettek otthonaikba.     

13:53 | Keszthely: Otthonában elesett, a segítségére érkezőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Keszthelyen, az Úsztató majorban. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanba történő bejutás után megtalálták a bajbajutottat, akit átadtak a mentőknek. 

15:19 | Zalaegerszeg: Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tizenöt négyzetméteres melléképület Zalaegerszeg külterületén, a Csácsi-hegyi úton. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Az egységek gyors beavatkozásának köszönhetően a tűz épület melletti tárolóra, valamint a közeli családi házra nem terjedt át.


További beavatkozásaink: 2022.10.17. | 2022.10.19. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap