Tűzoltói beavatkozások – 2022.10.09. (vasárnap)

2022. október 09. 21:24

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

12:01 | Vörs: Otthonában rosszul lett, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Vörsön, a Dózsa György utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol megtalálták a bajbajutottat. A raj a betege átadta a mentőknek. 

14:34 | Türje: Kisebb tuskók és rönkök izzottak egy korábbi fakitermelés helyszínén Türje külterületén. A riasztott zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók a közeli erdőt veszélyeztető tüzet puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámokkal fékezték meg. 

14:50 | Nagykanizsa: Betegmozgatásban segítették a mentők munkáját a város hivatásos tűzoltói Nagykanizsán, a Dr. Marek József utcában. A raj a betege otthonából kihozta, majd mentőautóba segítette. 

18:39 | Zalaboldogfa: Izzott és füstölt egy napraforgó betakarítást végző kombájn Zalaboldogfa külterületén. A riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a munkagépet, majd vízsugárral rövid idő alatt eloltották a tüzet. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lángok a magtartályra nem terjedtek át. 


További beavatkozásaink: 2022.10.08. | 2022.10.10. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap