Tűzoltói beavatkozások – 2022.09.21. (szerda)

2022. szeptember 22. 07:35

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:48 | Cserszegtomaj: Napok óta nem adott magáról életjelet egy idős ember Cserszegtomajon, egy Dr. Vajkai Aurél utcai családi házban. A keszthelyi hivatásos tűzoltók az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol egy magatehetetlen személyt találtak, akit átadtak a mentőknek. 

14:31 | Szepetnek: Árokba hajtott és felborult egy személyautó Szepetneken, a Petőfi utcában. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet, melyben ketten utaztak. A raj a balesetet szenvedett gépkocsit felsegítette az autómentőre. 

16:32 | Páka: Kerti égetésből terjedtek át a lángok egy raktárépületben tárolt fűrészárura Pákán, a Kossuth úton. A riasztott lenti hivatásos tűzoltók a mintegy két köbméternyi fűrészárut szétpakolták, az égő részeket pedig vízsugárral rövid idő alatt eloltották. 

19:11 | Nagybakónak: Napok óta nem adott életjelet magáról egy ember Nagybakónakon, a Kisfaludy úton. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók az épületbe történő bejutás után egy eszméletlen embert találtak, akit átadtak a mentőknek.


További beavatkozásaink: 2022.09.20. | 2022.09.22. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap