Tűzoltói beavatkozások – 2022.08.24. (szerda)

2022. augusztus 24. 12:22

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:21 | Kispáli: Árokba hajtott egy kisbusz Kispáliban, a Kossuth Lajos utcában. A járműben harmincöten utaztak. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kézi erővel nyitották fel a kisbusz ajtaját, majd áramtalanítottak. Az egység kivontatta az árokból a járművet. 

08:47 | Gyenesdiás: Betegmozgatásban kérték a keszthelyi hivatásos tűzoltók segítségét a mentősök Gyenesdiáson, a Faludi utcában. A raj a beteget otthonából kihozta és mentőautóba segítette. 

09:44 | Nagykanizsa: A gyalogos- és járműforgalmat veszélyeztették azok a meglazult tetőcserepek, melyek egy kétszintes, használaton kívüli épületről lógtak le Nagykanizsán, a Fő úton. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra alkalmazásával az ereszcsatornába esett törmelékeket és cserepeket eltávolították. A raj a veszélyessé vált területet szalaggal elkerítette. 

14:47 | Pacsa: Két autó ütközött össze a 75-ös főút 21-es kilométernél, Pacsa közelében. A baleset következtében az egyik autó az árokba csapódott. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, valamint segítettek a forgalom irányításában. 

23:59 | Tormafölde: Háztartási törmelék izzott néhány négyzetméteren egy pince előtt Tormafölde külterületén. A lenti hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal rövid idő alatt eloltották a tüzet. 


További beavatkozásaink: 2022.08.23. | 2022.08.25.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap