Tűzoltói beavatkozások – 2022.08.12. (péntek)

2022. augusztus 13. 15:11

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

15:29 | Nagykanizsa: Forgalmi akadály alakult ki egy defektes csónakszállító utánfutó miatt Nagykanizsán, a Miklósfa utcában. A város hivatásos tűzoltói daru segítségével egy időközben a helyszínre érkező másik utánfutóra átemelték a csónakot, majd a meghibásodott járművet eltávolították az úttestről. 

15:34 | Csesztreg: Építési munkálatok közben munkagép szakított egy el gázvezetéket Csesztregen, az Ady Endre utcában. A riasztott lenti hivatásos tűzoltók két szorítóval megszüntették a szivárgást, majd a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig a helyszínt biztosították.   

16:53 | Keszthely: Napok óta nem adott magáról életjelet egy idős ember Keszthelyen, egy Munkácsy Mihály utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltóinak segítségével a mentők bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a beteg ellátását. 

17:09 | Karmacs: Szennyvíztisztító telep ülepítőgödrébe esett két kutya Karmacson, a Kisfaludy utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók kötél és csáklya segítségével partra húzták a négylábúakat, akiket sikerült kimenteni és lemosni. 


További beavatkozásaink: 2022.08.11. | 2022.08.13.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap