Tűzoltói beavatkozások – 2022.07.26. (kedd)

2022. július 26. 07:37

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

04:27 | Zalaegerszeg: Nagy mennyiségű gázolaj folyt az úttestre Zalaegerszegen, a Hock János úton. A város hivatásos tűzoltói csúszásmentesítő anyaggal felitatatták a kifolyt mennyiséget, majd kéziszerszámokkal letakarították az úttestet. A beavatkozás ideje alatt a jelzett szakaszon a forgalom szünetelt.   

09:45 | Zalaegerszeg: Szivárgott a gáz egy családi ház udvarán lévő gázcsőből Zalaegerszegen, a Budai völgyben. A város hivatásos tűzoltói a gázszolgáltató kiérkezéséig a helyszínt biztosították. 

14:12 | Iharosberény: Árokba borult egy személygépkocsi a 61-es főút 173-as kilométerénél, Iharosberény közelében. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos, a csurgói önkormányzati és a település önkéntes tűzoltói érkeztek ki. A baleset következtében egy ember az autóba szorult, őt az egységek feszítővágó segítségével kiemelték és átadták a mentőknek. A tűzoltók a járművet kivontatták az árokból. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett szakaszon teljes útzár volt érvényben. 

18:40 | Nagykanizsa: Otthonának fürdőszobájában rosszul lett, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Nagykanizsán, egy Zemplén Győző utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanba történő bejutás után a fürdőkádból kiemelték a bajbajutottat, majd átadták a mentősöknek.    


További beavatkozásaink: 2022.07.25. | 2022.07.27. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap