Alsópáhoki győzelem a IV. Zala Tűzoltó Kupán

2022. július 11. 16:28

Alsópáhok csapata magabiztosan nyerte meg a Zala Tűzoltó Kupát 2022-ben, miután az utolsó két fordulóban, Lakhegyen is remek eredménnyel zárta az idei négyfordulós bajnokságot. A hölgyeknél szintén alsópáhoki győzelem született, míg az ifjúsági kategóriában az utolsó fordulók házigazdája bizonyult a legjobbnak.

Lezárult a Zala Tűzoltó Kupa. A három településen megvalósult négykörös lebonyolítás mindegyik helyszínen remek versenyzést hozott. A legkiemelkedőbben a viadalokon az Alsópáhok ÖTE tagjai szerepeltek, akik mindegyik versenyen odatették magukat, jutalmuk pedig a végső győzelem lett. A második helyen a férfiak kategóriájában a Lakhegy Öreg TE, míg a harmadikon a Lakhegy ÖTE végzett. A további sorrend: Alsópáhok ÖTE 2, Csabrendek ÖTPE, Petőmihályfa ÖTE, Csabrendek Juniors és Miháld ÖTE. A megmérettetéseken részt vett továbbá a Becsehely ÖTE, a Jánossomorja, a Nagyfödémes, a Sorkifalud-Gyanógeregye ÖTE, a Tüzes Csillámpónik és Csillámcsávók, a Becsehely ÖTE 2 és a Bakonyi ÖTE csapatai. 

A nők kategóriájában is az Alsópáhok ÖTE végzett az élen, megelőzve a Lakhegy ÖTE és a Csabrendeki Csajok együttesét. 

Az ifjúsági kategóriát a Lakhegy ÖTE nyerte, megelőzve a Miháld ÖTE csapatát. 

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gratulál a résztvevő csapatoknak, a szervezőknek és a győzteseknek, munkájukhoz további sok sikert, erőt, egészséget kívánunk és reméljük, hogy jövőre is szép számmal jelentkeznek majd a viadalra a csapatok! 

 

Fotó: Zala Tűzoltó Kupa Facebook


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap