A házigazdák nyertek Alsópáhokon, folytatás Csabrendeken

2022. június 14. 15:20

Június 11-én, szombaton rendezték meg a Zala Tűzoltó Kupa első fordulóját Alsópáhokon. A helyi sportpályán tartott megmérettetésen a kismotorfecskendő szerelés mesterei gyűltek össze, és három kategóriában mérték össze tudásukat. A férfi és női kategóriában hazai győzelem született, míg az ifjúságit a Lakhegy ÖTE nyerte. Folytatás június 25-én, egy különleges futammal Csabrendeken.

A férfi kategória végeredménye:

 

 

1

 

 

Alsópáhok ÖTE

2Lakhegy Öreg TE
3Csabrendek JUNIORS
4Csabrendek ÖTPE
5Lakhegy ÖTE
6Alsópáhok ÖTE 2.
7

Sorkifalud-Gyanógeregye ÖTE

Tüzes Csillámpónik és Csillámcsávók

8

 

A női kategóriában első helyezett lett az Alsópáhok ÖTE, megelőzve a Lakhegy ÖTE csapatát, míg ifjúsági kategóriában a lakhegyiek örülhettek. 

Időközben a szervezők bejelentették a következő forduló programját. A Csabrendekre látogatóknak különleges élményben lesz részük, hiszen éjszakai futammal folytatódik a versenysorozat, június 25-én, este 22 órától. Ezt megelőzően 14 órától Szent Flórián szobor koszorúzás, majd 17 órakor osztottsugár szerelési verseny kezdődik a „Polgármester Vándorserlegért”. 

Csabrendek plakát

A Csabrendek Község Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesülete 14. alkalommal szervezi meg a tűzoltóversenyt. Az eseményre a jelentkezési lapot megtalálják a cikk mellékletében. A rendezvényre a szervezők nem csak megyei, hanem országos, sőt, határon túli egyesületeket is várnak. 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap