Zala Tűzoltó Kupa - megjelent az első forduló kiírása

2022. május 27. 10:55

Negyedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a „Zala Tűzoltó Kupa” elnevezésű versenysorozaton elsősorban Zala, valamint a szomszédos megyék, és a mentő tűzvédelmében résztvevő szervezetek csapatai, de a szervezők az ország bármely tájáról, sőt, a határon túlról is várják a jelentkezőket! A programok három helyszínen összesen négy versenyt kínálnak majd az érdeklődőknek. Fontos információ a résztvevőknek, hogy megjelent az első viadal kiírása, és a lebonyolítására vonatkozó legfontosabb információk. Ezt június 11-én Alsópáhokon rendezik, egybekötve a település falunapjával.

Ezt követően Csabrendekre utaznak majd a résztvevők, ahol június 25-én rendezik meg a kupa második versenyét. Érdekesség, hogy ez a megmérettetés valójában egy éjszakai tűzoltóversenyt takar, amit egy egész napos program után rendeznek a szervezők. 

A Zala Tűzoltó Kupa július 9-én Lakhegyen zárul - ugyancsak egész napos programmal, ahol mind délelőtt, mind pedig délután megmérkőznek egymással a csapatok, és így áll össze a négyfordulós versenysorozat. Itt történik meg a sorozat lezárásával együtt az ünnepélyes eredményhirdetés. A kupa fővédnöke a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, védnöke pedig Bajsz András tűzoltó alezredes, a ZMKI tűzoltósági főfelügyelője. A sorozatot a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Zala Megyei Tűzoltó Szövetség is támogatja. 

A versenyszabályzat már elérhető a http://zalatuzoltokupa.hu/ weboldalon, akárcsak az első forduló lebonyolításának legfontosabb információ. Ezt a cikkben mellékletként tekinthetik meg az érdeklődők. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap