Tűzoltói beavatkozások – 2022.05.23. (hétfő)

2022. május 23. 21:13

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

14:09 | Zalaegerszeg: Tűz keletkezett egy teherautó motorterében Zalaegerszegen, az Alkotmány utcában. Mire a város hivatásos tűzoltói a helyszínre értek, az ott dolgozók porral oltókkal elfojtották a lángokat. A raj áramtalanította a járművet, aminek felhevült karosszériáját vízsugárral visszahűtötték. 

15:39 | Nagykanizsa: Fának ütközött és felborult egy személygépkocsi a 6833-as úton, Nagykanizsa közelében. A riasztott városi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amiben csak a sofőr utazott. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek. 

19:13 | Zalakomár: Kigyulladt egy melléképület Zalakomáron, a Fő utcában. A tűz kerti égetésből terjedt át a mintegy harminc négyzetméteres építményre, melynek tetőszerkezete a nagykanizsai és a zalakarosi hivatásos, valamint a szőkedencsi önkéntes tűzoltók kiérkezésekor már lángokban állt. Az egységek két vízsugárral fékezték meg a tüzet. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lángok a közeli családi házra nem terjedtek át.

21:05 | Türje: Összehordott hulladék égett pár négyzetméteren Türjén, a Kossuth utcában. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a lángokat. 


További beavatkozásaink: 2022.05.22. | 2022.05.24. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap