Tűzoltói beavatkozások – 2022.05.20. (péntek)

2022. május 20. 09:27

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:41 | Bagod: Tetejére borult egy gépkocsi Bagodban, a Vitenyédi utcában. A járműben csak a vezetője utazott, aki beszorult. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve, a kocsi karosszériájának megbontását követően emelték ki a sofőrt, akit átadtak a társszervnek. A tűzoltók a balesetet szenvedett autót kerekeire állították, áramtalanították, majd felsegítették az autómentőre, az úttestet pedig megtisztították.  

15:31 | Bak: Oldalával az árokba borult egy jármű Bak településen, a Kossuth utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, akik a balesetet szenvedett kocsit az autómentő járműre segítették. 

18:26 | Nagykanizsa: Motorkerékpár és személyautó ütközött Nagykanizsán, a Dózsa György utcában. A város hivatásos tűzoltói a motort áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. Ugyanebben az időpontban Nagykanizsán, a Magyar utcában egy családi ház kerítésébe csapódott egy autó. A járműben csak a sofőr utazott. A város hivatásos tűzoltói ezt a járművet is áramtalanították, a helyszínt pedig átadták a rendőrségnek. 

20:36 | Surd: Árokba hajtott egy személygépkocsi a 6804-es úton, Surd közelében. A járműben csak a sofőr utazott. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek. 

20:44 | Zalakomár: Kommunális szemét égett közel tíz négyzetméteren Zalakomárban, egy Hunyadi utcai családi ház udvarán. A zalakarosi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.


További beavatkozásaink: 2022.05.18. | 2022.05.21. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap