Tűzoltói beavatkozások – 2022.05.17. (kedd)

2022. május 17.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:33 | Zalaegerszeg: Kirakatba hajtott egy személygépkocsi Zalaegerszegen, a Rákóczi Ferenc utcában. Az autóban ketten utaztak. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd kivontatták a az épületből. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek. 

06:56 | Nagykanizsa: Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi motortere Nagykanizsán, a Lékay Gyula utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral megfékezték a lángokat, majd a kiégett járművet eltávolították az úttestről.  

07:28 | Pacsa: Két személyautó ütközött össze a 75-ös főút 16-os kilométerénél, Pacsa közelében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. A raj áramtalanította a járműveket, melyekben összesen hárman utaztak. A tűzoltók a közlekedés irányításában is segítették, megszüntették a forgalmi akadályt, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

08:06 | Zalaegerszeg: Kidöntött egy villanyoszlopot egy személyautó Zalaegerszegen, a MOL átkötő úton. A riasztott városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amiben csak a sofőr utazott. A helyszínre az áramszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek.  


További beavatkozásaink: 2022.05.16. | 2022.05.18.