Tűzoltói beavatkozások – 2022.04.27. (szerda)

2022. április 27. 11:45

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:46 | Szentpéterúr: Füstölni kezdett egy ötven négyzetméteres, családi házzal egybeépített melléképület tetőgerendája Szentpéterúron, a Kossuth Lajos utcában. A riasztott pacsai hivatásos tűzoltók vízsugárral fékezték meg a tüzet. A tetőszerkezet balesetveszélyessé vált, ezért a tűzoltók körbekordonozták az épületet. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lángok a családi házra nem terjedtek át. 

12:45 | Nagykanizsa: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Nagykanizsán, egy Babóchay utcai családi házban. A város hivatásos tűzoltói az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol egy magatehetetlen embert találtak, akit átadtak a mentősöknek. 

12:54 | Zalakomár: Betegmozgatásban kérték a mentősök a zalakarosi hivatásos tűzoltók segítségét Zalakomárban, egy Ady Endre utcai családi házban. A raj a beteget otthonából kihozta és a mentőautóba segítette. 

21:15 | Zalaegerszeg: Meghibásodott az elzáró szerelvény, emiatt szivárgott a gáz egy Göcseji úti társasház egyik lakásában Zalaegerszegen. A város hivatásos tűzoltói a gázóránál elzárták a gázt, majd felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy a szakemberrel történő javíttatásig ne nyissa vissza.  


További beavatkozásaink: 2022.04.26. | 2022.04.28. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap