Tűzoltói beavatkozások – 2022.04.24. (vasárnap)

2022. április 24. 20:01

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:18 | Zalasárszeg: Fa dőlt az úttestre a 7-es főúton, Zalasárszeg környékén. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt képező fát motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal eltávolították. 

13:10 | Magyarszerdahely: Személyautó akadt el egy felázott erdei úton Magyarszerdahely külterületén. A bajba jutott gépjármű és utasainak segítségére a gelsei önkéntes tűzoltók siettek, akik kézi erővel kitolták az autót a sárból, amely folytatni tudta útját.   

17:39 | Cserszegtomaj: Frontálisan ütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpár Cserszegtomajon, a Sümegi úton. Az autóból egy ember nem tudott kiszállni. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző keszthelyi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járműveket, a helyszínt pedig átadták a rendőrségnek.  

18:24 | Nagykanizsa: Menet közben kigyulladt egy gépkocsi motortere Nagykanizsán, a Dózsa György utcában. Az autót annak három utasa időben elhagyta. A sofőr porral oltóval a lánggal égést a város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig részben megszüntette, a raj vízsugárral a még izzó, égő részeket eloltotta, a kocsit pedig áramtalanította. 


További beavatkozásaink: 2022.04.23. | 2022.04.25. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap