Tűzoltói beavatkozások - 2021.12.27. (hétfő)

2021. december 27. 13:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:05 | Nemesvid: Meghibásodott elektromos vezeték okozott tüzet egy élelmiszerbolt raktárában a nagykanizsai hivatásos tűzoltó-parancsnokság működési területén fekvő Nemesviden, a Rákóczi utcában. A tűz a vezeték közelében tárolt papíranyagokra és vegyi árura is átterjedt. A lángokat a riasztott zalakarosi, nagykanizsai és marcali tűzoltók elfojtották. A rajok a raktárból eltávolították az ott tárolt anyagokat, a padlást és a födémet átvizsgálták, de további tűzre, izzásra utaló nyomot nem találtak. 

15:43 | Keszthely: Otthonában elesett, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Keszthelyen, egy Klempa Károly közi társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói dugólétra segítségével bejutottak az ingatlanba, ahol megtalálták a bajbajutottat, majd átadták a mentősöknek.  

21:20 | Zalaegerszeg: Otthonában ért baleset egy idős embert Zalaegerszegen, egy Berzsenyi Dániel utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanba történő bejutás után a bajbajutottat felsegítették az ágyra, majd átadták a mentősöknek. A raj a beteget lakásából lehozta és a mentőautóba segítette.  


További beavatkozásaink: 2021.12.26. | 2021.12.28. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap