Tűzoltói beavatkozások - 2021.12.24. (péntek)

2021. december 24. 22:20

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

02:37 | Iklódbördőce: Felhalmozott ruhák gyulladtak meg egy tüzelőberendezés és a hozzá kapcsolódó kémény közelében Iklódbördőcén, egy Rózsa utcai családi házban. A lenti hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a tulajdonos a lánggal égést megszüntette. A raj a még izzó részeket eloltotta, a lakásból pedig eltávolította a ruhákat. A tűzoltók a helyiségeket átvizsgálták, de további tűzre, izzásra utaló nyomot nem találtak, ugyanakkor a tüzelőberendezés és az égéstermék-elvezető használatát szakemberrel történő felülvizsgáltatásig megtiltották.  

07:05 | Zalaszentgrót: Úttestre dőlt egy fa a 7352-es úton, Zalaszentgrót közelében. A kidőlt fa miatt egy arra közlekedő személyautó az árokba sodródott, de önerejéből ki tudott jönni onnan. A forgalmi akadályt képező fát a város önkormányzati tűzoltói távolították el.  

15:09 | Cserszegtomaj: Betegmozgatáshoz kérték a keszthelyi hivatásos tűzoltók technikai segítségét a mentősök Cserszegtomajon, egy Akácfa utcai családi háznál. A raj az idős beteget a ház második emeletéről létraszer segítségével lehozta, majd a mentőautóba segítette.  


További beavatkozásaink: 2021.12.23. | 2021.12.25. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap