Tűzoltói beavatkozások – 2021.12.14. (kedd)

2021. december 14. 07:25

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:13 | Nagykanizsa: Teljesen kiégett egy gépkocsi Nagykanizsa térségében, az M7-es autópálya és a 7-es főút közötti útszakaszon. Az égő járművet a benne utazó két fő időben el tudta hagyni. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az egység a közútkezelő szakembereit kérte a helyszínre.

08:37 | Zalaegerszeg: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Zalaegerszegen, egy Landorhegyi úti társasházban. A város hivatásos tűzoltói bejutottak az ingatlanba, aminek fürdőszobájában megtalálták a beteget, akit átadtak a mentősöknek, majd otthonából kihozták és a mentőautóba segítették.

13:21 | Búcsúszentlászló: Lerakódott korom és kátrány izzott egy búcsúszentlászlói, Széchenyi utcai családi ház kéményében. A tulajdonos a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig az égésterméket eltávolította a kazánból. A raj a kéményt kitisztította, majd a helyszínre érkező kéményseprőkkel közösen átvizsgálták az égéstermék elvezetőt. 

15:07 | Balatonmagyaród: Cseresznyefa dőlt egy lakóház tetejére Balatonmagyaródon, a Petőfi utcában. A zalakarosi hivatásos, valamint a település önkéntes tűzoltói dugólétra alkalmazásával, motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével eltávolították a fát. 

16:53 | Nagykanizsa: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Nagykanizsán, egy Fő úti társasházban. A város hivatásos tűzoltói az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol egy magatehetetlen személyt találtak, akit átadtak a mentősöknek. 


További beavatkozásaink: 2021.12.13. | 2021.12.15. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap