Tűzoltói beavatkozások - 2021.11.26. (péntek)

2021. november 27. 17:42

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

19:33 | Nagykapornak: Szivárgott a gáz egy családi ház udvarán lévő gázóránál Nagykapornakon, a Fő utcán. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a gázcsapot elzárták, majd a helyszínt átadták a gázszolgáltató szakembereinek. 

19:42 | Murarátka: Lehajtott az úttestről és a Rátkai patakba csúszott egy személygépkocsi Murarátkán, az Ady Endre úton. Az autóban csak a sofőr utazott, aki a letenyei hivatásos, valamint önkéntes tűzoltók kiérkezéséig elhagyta a járművet. A rajok a kocsit áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

20:17 | Zalaegerszeg: Kisebb füst okozott riadalmat egy Jókai Mór utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói hőkamerával átvizsgálták az érintett ingatlant és megállapították, hogy egy ruhadarab esett egy lámpára, amitől füst képződött. A raj a ruhadarabot eltávolította, a lakást pedig kiszellőztette.   

23:20 | Letenye: Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M7-es autópálya 228-as kilométerénél, Letenye közelében. Az autóban egy ember és egy kutya utazott, akik a letenyei hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt el tudták hagyni a járművet. A tűzoltók áramtalanították a kocsit, majd a forgalmi akadályt képező autót kézi erővel a leállósávba tolták. A helyszínt a rendőrségnek átadták. 


További beavatkozásaink: 2021.11.25. | 2021.11.27.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap