Tűzoltói beavatkozások – 2021.11.22. (hétfő)

2021. november 22. 10:12

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:22 | Zalaegerszeg: Csőtörés volt egy Kossuth utcai társasház egyik lakásában Zalaegerszegen. A város hivatásos tűzoltói az erkélyen keresztül bejutottak az érintett ingatlanba, amit áramtalanítottak majd elzárták a vizet az egész épületben. Mivel a víz a lakás alatt lévő üzletet is érintette, így a tűzoltók azt a helyiséget is áramtalanították és felhívták az üzlettulajdonos figyelmét, hogy csak szakemberrel történő átvizsgáltatás után kapcsolja vissza az áramot.  

06:55 | Bánokszentgyörgy: Árokba sodródott és felborult egy személyautó a 7536-os úton, Bánokszentgyörgy közelében. A gépkocsiban csak a sofőr utazott. A letenyei hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a járművet.

08:59 | Borsfa: Árokba hajtott egy személygépkocsi Borsfa külterületén. Az autóban csak a sofőr utazott, aki a riasztott letenyei hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta a gépkocsit és egy munkagép segítségét kérte. A raj a járművet áramtalanította, az időközben kiérkező munkagép pedig kivontatta a járművet az árokból. A tűzoltók az úttestet megtisztították, a helyszínt pedig átadták a rendőrségnek.  

11:09 | Sármellék: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Sármelléken, egy Dózsa György utcai családi házban. A keszthelyi hivatásos tűzoltók az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol egy magatehetetlen embert találtak, akit átadtak a mentősöknek. 

14:21 | Nagykanizsa: Napok óta nem adott magáról életjelet egy idős ember Nagykanizsán, egy Vörösmarty utcai családi házban. A város hivatásos tűzoltó a bejutás után egy magatehetetlen embert találtak, akit átadtak a mentősöknek. 


További beavatkozásaink: 2021.11.21. | 2021.11.23. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap