Tűzoltói beavatkozások - 2021.11.19. (péntek)

2021. november 19. 12:16

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

11:14 | Nagykanizsa: Letért az úttestről, majd egy buszmegállónak hajtott egy személyautó Nagykanizsán, az Erzsébet téren. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

15:19 | Nagyrécse: Letért az úttestről és egy vízelvezető árokba csapódott egy személyautó a 7-es főúton, Nagyrécse közelében. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett autót, amiben csak a sofőr utazott. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek. 

17:14 | Zalakaros: Kidöntötte egy apartmanház gázmérőjét egy autó Zalakaroson, emiatt pedig szivárogni kezdett a gáz a település Panoráma útján. A város hivatásos tűzoltói a gázszivárgás miatt ötvenméteres sugarú körben biztonsági zónát határoztak meg, és áramtalanították a környéken lévő épületeket. A raj három ingatlanból - az apartmanból és két családi házból - összesen huszonnégy embert biztonságos helyre kísért. A helyszínre időközben kiérkező gázszolgáltató szakemberei megszüntették a szivárgást, így a lakók és az apartman vendégei visszatérhettek az ingatlanokba.


További beavatkozásaink: 2021.11.18. | 2021.11.20. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap