Tűzoltói beavatkozások – 2021.11.10. (szerda)

2021. november 10. 11:31

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:39 | Zalaegerszeg: Akadályozta a közlekedést egy megdőlt fa Zalaegerszegen, a Fagyal utcában. A város hivatásos tűzoltói a fát motoros láncfűrésszel eltávolították. 

14:24 | Lakhegy: Vízzel telítődött egy családi ház 45 négyzetméteres pincéje Lakhegyen, az Öreghegy utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók az épület áramtalanítása után a mintegy hatvan centiméter magasan álló vizet szivattyúval eltávolították.  

16:47 | Zalaegerszeg: Kidöntött egy korlátot, majd árokba hajtott egy gépkocsi Zalaegerszegen, az Ilosvai út elején, a Gébárti út közelében. A vezető a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt el tudta hagyni járművét. Az egység áramtalanította a gépkocsit, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

17:51 | Bagod: Izzott a lerakódott kátrány egy családi ház kéményében Bagodban, a Faluház utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a kéménybe kötött kandallóból a meggyújtott tüzelőanyagot eltávolították, az égéstermék-elvezetőt pedig átszellőztették.  

21:49 | Galambok: Egy tréleren autót szállító gépkocsi és egy teherautó ütközött össze az M7-es autópálya 197-es kilométerszelvényénél, Galambok térségében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. Az ütközés következtében a teherautó árokba lökte a vontató autót, a tréler a szállított kocsival a leállósávban maradt. A zalakarosi hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltók áramtalanították az árokba került autót, a helyszínt pedig átadták a rendőrségnek.


További beavatkozásaink: 2021.11.09. | 2021.11.11.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap