Tűzoltói beavatkozások – 2021.11.07. (vasárnap)

2021. november 07. 20:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

00:58 | Nagykanizsa: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Nagykanizsán, egy Pivári utcai családi háznál. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig a tulajdonosok kiszellőztettek. A raj az eredeti állapot visszaállítása után méréseket végzett, és magas mennyiségben igazolta a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. 

02:55 | Zalaegerszeg: Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Zalaegerszegen, a Zrínyi Miklós utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit, majd a helyszínt átadták az áramszolgáltató szakembereinek. 

11:14 | Zalaegerszeg: Árokba csúszott egy személygépkocsi a 74-es főút 47-es kilométerénél, Zalaegerszeg közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autót, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A beavatkozás ideje alatt a forgalom a jelzett szakaszon fél pályán haladt. 

11:20 | Zalakomár: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Zalakomárban, egy Dózsa György utcai családi házban. A zalakarosi hivatásos tűzoltók méréseket hajtottak végre, és kis mennyiségben ugyan, de ki tudták mutatni a szén-monoxid-jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. 

22:19 | Nagykanizsa: Tűz keletkezett egy garázsban használt dobkályha környezetében Nagykanizsán, a Téglagyári utcában. A tulajdonosok a lánggal égést a város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig megszüntették. A beavatkozó rajok a még izzó részeket vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. Az épületet hőkamerával átvizsgálták, de további izzásra, tűzre utaló nyomot nem találtak. 


További beavatkozásaink: 2021.11.06. | 2021.11.08. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap