Tűzoltói beavatkozások - 2021.11.02. (kedd)

2021. november 02. 12:27

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:18 | Zalaszántó: Árokba hajtott, majd az úttest szélén a tetejére borult egy gépkocsi a 7327-es út 15-ös kilométerszelvényénél, Zalaszántó közelében. Az autóban csak a sofőr utazott, aki saját erejéből el tudta hagyni járművét. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították, illetve kerekeire állították a bajba került autót, amit az úttestről levontattak, az útburkolatot pedig megtisztították. A beavatkozás ideje alatt a forgalom a jelzett szakaszon félpályán haladt. A műszaki mentés közben egy másik autó is az árokba csúszott, a raj drótkötéllel kivontatta, így az folytatni tudta útját. 

11:23 | Pálfiszeg: Vezetékre dőlt egy akácfa Pálfiszegen, az Almáskert dűlőn. A közlekedést veszélyeztető darabot a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrésszel. 

22:35 | Nemessándorháza: Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy családi házban Nemessándorházán, a Rákóczi Ferenc utcában. A tulajdonos a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig kiszellőztetett. A raj visszaállította az eredeti állapotot, majd méréseket végzett, és minimális mennyiségben ugyan, de kimutatta a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek.    


További beavatkozásaink: 2021.11.01. | 2021.11.04.    


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap