Tűzoltói beavatkozások - 2021.10.28. (csütörtök)

2021. október 28. 17:46

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

15:38 | Zalaapáti: Teljes terjedelmében égett egy pajta Zalaapátiban, a Deák Ferenc utcában. A lángok átterjedtek egy gépkocsira is. A riasztott keszthelyi és a pacsai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a tüzet. A rajok megbontották a tetőszerkezetet, de az átvizsgálás során további tűzre, izzásra utaló nyomot nem találtak. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lángok a szomszédos épületeket nem érintették.

16:41 | Zalaegerszeg: Összeütközött két személyautó Zalaegerszegen, a Petőfi és a Kosztolányi utca sarkán. A város hivatásos tűzoltói az egyik járműből egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki, majd átadták a mentősöknek. A raj a balesetben érintett autókat áramtalanította, a helyszínt pedig átadta a rendőrségnek.  

23:20 | Vindornyaszőlős: Kerékpár gumija égett Vindornyaszőlősön, a Kossuth Lajos utcában. A közeli tujasort veszélyeztető tüzet a keszthelyi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották. 


További beavatkozásaink: 2021.10.27. | 2021.10.29. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap