Tűzoltói beavatkozások - 2021.10.26. (kedd)

2021. október 26. 07:56

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

06:52 | Keszthely: Otthonában rosszul lett, a segítségére érkezőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Keszthelyen, egy Pipacs utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltóinak technikai közreműködésével a mentősök bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. 

15:58 | Vonyarcvashegy: Földmunkálatok közben kapálógépe forgókései közé szorult egy ember lába Vonyarcvashegyen, a Meredély utcában.  A bajbajutottat a keszthelyi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentősöknek. 

21:37 | Pethőhenye: Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete Pethőhenyén, a Dózsa György utcában. A tűz a házhoz épített kazánházban keletkezett, és egy garázsra is átterjedt. A helyszínre a zalaegerszegi, a pacsai és a körmendi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat. A tűzoltók az épületből egy propánbutángáz-palackot is kihoztak, amit visszahűtöttek.


További beavatkozásaink: 2021.10.25. | 2021.10.27. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap