Tűzoltói beavatkozások – 2021.10.13. (szerda)

2021. október 13. 10:26

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:17 | Balatonszentgyörgy: Árokba hajtott egy személygépkocsi Balatonszentgyörgyön, a Csillagvár utcában. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

11:20 | Pölöske: Keresztbe fordult az úttesten egy nyerges vontató a 75-ös főút 32-es kilométerszelvényénél, Pölöske és Bak között. A járműben csak a sofőr utazott, akit a pacsai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki, majd átadták a mentősöknek. A tűzoltók a teherautót áramtalanították, valamint a helyszínre érkező LE-KO Kft. kamionmentő szakembereivel közösen végezték a műszaki mentést. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon a forgalom szünetelt.

18:58 | Alibánfa: Meggyulladt a lerakódott kátrány egy kazánházként funkcionáló melléképület kéményében Alibánfán, egy Petőfi Sándor utcai családi háznál. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a kazánból eltávolították az égésterméket, a helyiséget pedig kiszellőztették. A kéményt ezután hőkamerával átvizsgálták, de további tűzre, izzásra utaló nyomot nem találtak.


További beavatkozásaink: 2021.10.12. | 2021.10.14. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap