Tűzoltói beavatkozások - 2021.10.05. (kedd)

2021. október 05. 09:42

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:27 | Felsőpáhok: Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi a 760-as út 7-es kilométerszelvényénél, Felsőpáhok térségében. A helyszínre a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, a keszthelyi hivatásos, valamint az alsópáhoki önkéntes tűzoltók is kiérkeztek, áramtalanították a járművet, amiben ketten utaztak. Az alsópáhoki önkéntes tűzoltók az úttest megtisztításában is közreműködtek. A jelzett szakaszon a beavatkozás ideje alatt egy sávon haladt a forgalom. 

14:45 | Zalaegerszeg: Egy parkoló személyautó és két teherautó volt részese annak a balesetnek, ami Zalaegerszegen történt, az Alsóerdei út és a Feketerigó utca találkozásánál. A parkoló autó mögött megállt az egyik teherautó, amikor a másik nekiütközött. A baleset következtében a személyautó és az egyik teherautó árokba csúszott, a másik teherkocsi félig az úttesten maradt. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd az úttestet kéziszerszámokkal megtisztították a törmeléktől. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek. A beavatkozás ideje alatt teljes útzár volt érvényben, 


További beavatkozásaink: 2021.10.04. | 2021.10.06. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap