Tűzoltói beavatkozások – 2021.09.24. (péntek)

2021. szeptember 25. 08:49

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

15:00 | Kemendollár: Égetésből terjedtek át a lángok egy közel egy hektáros aljnövényzetre Kemendolláron, a Petőfi Sándor utca közelében. A zalaegerszegi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a közeli pincét veszélyeztető tüzet három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg. 

18:02 | Zalaegerszeg: Letért az úttestről, majd az árokban az oldalára borulva állt meg egy személygépkocsi a 76-os főúton, Zalaegerszeg térségében. Az autóban öten utaztak, közülük egy embert a város hivatásos tűzoltói a mentőkkel közösen hoztak fel a meredek, magas rézsűn. A tűzoltók az autót áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

20:05 | Letenye: Tűz keletkezett egy húsz négyzetméteres, kazánházként és tárolóként használt melléképületben Letenyén, a Csallóköz utcában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig a helyszínen tartózkodók a lánggal égést megszüntették. A tűzoltóraj a még izzó részeket vízsugárral eloltotta, majd megbontotta a tetőszerkezetet, de további izzásra utaló nyomot nem talált. 


További beavatkozásaink: 2021.09.23. | 2021.09.25. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap