Tűzoltói beavatkozások – 2021.09.10. (péntek)

2021. szeptember 10. 09:54

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:56 | Zalakaros: Meghibásodott egy jelerősítő doboz, emiatt légkábelek égtek Zalakaroson, a Petőfi utcában. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a lángokat. 

07:44 | Keszthely: Motoros és személyautó ütközött Keszthelyen, a Honvéd utcában. A város hivatásos tűzoltói a motorkerékpárt áramtalanították, illetve a forgalom irányításában is segédkeztek. A tűzoltóraj a helyszínt átadta a rendőrségnek. 

10:38 | Keszthely: Tűzhelyen felejtett étel miatt sűrű füst áramlott ki egy társasház első emeleti lakásából Keszthelyen, a Rózsa utcában. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanba történő bejutás után a tüzet eloltották, a lakást pedig átszellőztették. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lángok a konyha egyéb részeire nem terjedtek át.  

11:39 | Zalaszentgrót: Összeütközött két autó Zalaszentgróton, a Bocskai utca és a Balatoni utca kereszteződésénél. A település önkormányzati tűzoltói a gépjárműveket áramtalanították, majd az úttestre folyt hűtőfolyadékot felitatták, a törmelékeket pedig eltávolították. A tűzoltóraj a helyszínt átadta a rendőrségnek.   


További beavatkozásaink: 2021.09.09. | 2021.09.11. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap