Tűzoltói beavatkozások – 2021.08.25. (szerda)

2021. augusztus 25. 07:33

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:26 | Pethőhenye: Egy a korábbi viharban megsérült gyümölcsfa letört ágai akadályozták a forgalmat Pethőhenyén, a Hosszúhegyi úton. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók motoros fűrésszel a leszakadt ágakat feldarabolták, s az utat felszabadították a közlekedők számára.

08:50 | Csonkahegyhát: Autógumit és műanyag hulladékokat égettek Csonkahegyháton egy Petőfi utcai lakóház udvarán. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók felszólítására a tüzet gyújtó ember abbahagyta a szabálytalan égetést és megkezdte a tűz eloltását. A négy négyzetméternyi füstölgő kupacot a tűzoltók végül egy vízsugárral teljesen eloltották.

09:35 | Zalavár: Egy személygépkocsi fának ütközött a 6831-es úton Zalavár térségében. A zalakarosi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és közreműködtek a kialakult forgalmi akadály megszüntetésében. 

10:05 | Hévíz: Ellátásra szoruló, de ajtót nyitni képtelen emberhez történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a keszthelyi hivatásos tűzoltók a mentőszolgákat számára Hévízen, a Vajda utcában.

19:19 | Zalaszentgrót: Két személyautó frontálisan ütközött Türjén, a Kossuth Lajos utcában. Az autókban csak a gépjárművezetők utaztak. A járműveket a zalaszentgróti hivatásos tűzoltók áramtalanították.

21:17 | Nagykutas: Személyautó égett Nagykutason, egy Fő utcai ház udvarán. A tüzet – amely a jármű motorterében és utasterében is tombolt – a kiérkező zalaegerszegi tűzoltók két vízsugárral megfékezték, mielőtt az a jármű melletti lakóházra is átterjedt volna.


További beavatkozásaink: 2021.08.24. | 2021.08.26.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap