Tűzoltói beavatkozások – 2021.07.15. (csütörtök)

2021. július 15. 11:26

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:51 | Zalaegerszeg: Gáztűzhelyre kifolyt étolaj kapott lángra Zalaegerszegen egy Kispest utcai társasház negyedik emeleti lakásában. A tüzet a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kézi tűzoltókészülékkel rövid idő alatt megfékezték, majd füsttel telítődött lakást átszellőztették.

13:47 | Szepetnek: Kigyulladt egy teherautó kabinja Szepetnek külterületén, csütörtök délután. A tűz begyújtotta a learatott és a lábonálló gabonát mintegy hat hektáron. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták és eloltották a tüzet. Az oltási munkák során - a tűz továbbterjedésének megakadályozása érdekében - helyi munkagépek bevonásával körbeszántatták az érintett területet.

14:46 | Zalaegerszeg: Egy magáról életjelet nem adó ember lakásába történő bejutáshoz nyújtottak technikai segítséget a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók, egy kertvárosi társasház első emeleti lakásánál. A tűzoltók az erkélyen keresztül hatoltak be, majd belülről ajtót nyitottak a mentőszolgálat munkatársainak.


További beavatkozásink: 2021.07.14. | 2021.07.16.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap