Tűzoltói beavatkozások – 2021.06.14. (hétfő)

2021. június 14. 12:25

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:51 | Zalaegerszeg: Két gépkocsi ütközött össze Zalaegerszegen, a Teskándi úton. A járművekben összesen hárman utaztak, közülük két embert a városi hivatásos tűzoltók kézi erővel emeltek ki a kocsikból, majd átadták a mentőszolgálatnak. A tűzoltók a balesetben érintett járműveket áramtalanították. A beavatkozás ideje alatt a forgalom a jelzett útszakaszon fél pályán haladt. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek.  

11:15 | Nagykanizsa: Kidöntött egy villanyoszlopot egy gépkocsi Nagykanizsán, a Miklósfa utcában. A járműben csak a vezetője utazott. A város hivatásos tűzoltói az autóra dőlt oszlopot daru segítségével megemelték, alóla a személyautót kivontatták, majd áramtalanították.  A beavatkozás ideje alatt a forgalom a jelzett útszakaszon szünetelt. A raj a helyszínt átadta az áramszolgáltató munkatársainak. 

13:52 | Zalakaros: Kigyulladt egy ponyvás kisteherautó motortere hétfőn délután Zalakaroson, a Csárda közben. Mire a helyi hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek, az autó teljes terjedelmében égett, a lángok pedig egy közeli sövényre is átterjedtek. A raj habosított vízsugárral és porral oltókkal megfékezte a tüzet, majd a forgalmi akadály megszüntetésében is segédkezett.  

14:06 | Zalalövő: Egy lakóház konyhájában található ágy kapott lángra Zalalövőn, az irsapusztai városrészben. A körmendi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók eloltották a lángokat. Az egység áramtalanította és átszellőztette az épületet, valamint a mentőknek nyújtott segítséget. 

18:02 | Zalacsány: Karambolozott két gépkocsi a 76-os főút 28-as kilométerszelvényénél, Zalacsány térségében. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba került. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók mindkét autót áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.


További beavatkozásaink: 2021.06.13. | 2021.06.15. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap