Tűzoltói beavatkozások – 2021.06.10. (csütörtök)

2021. június 10. 08:13

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

2:28 | Hahót: Tűz ütött ki egy 200 négyzetméteres, L-alakú családi ház csütörtökön hajnalban Hahóton, a Zrínyi Miklós utcában. A helyszínre a nagykanizsai, a zalaegerszegi, a pacsai hivatásos, valamint a gelsei önkéntes tűzoltók vonultak, akik a közművek leválasztása után négy vízsugárral megfékezték a lángokat. A rajok gyors beavatkozásának köszönhetően a keleti épületrészére nem terjedt át a tűz. Mivel a tetőszerkezet fele károsodott, a tűzoltók az épület veszélyessé vált részeit eltávolították. A helyszínre az áramszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. 

9:56 | Keszthely: Két személygépkocsi karambolozott Keszthelyen, a Csók István utca és Zrínyi utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csúszott, míg a másik forgalmi akadályt képezve állt meg az úttesten. A város hivatásos tűzoltói a balesetet szenvedett járműveket áramtalanították, a forgalmi akadályt pedig megszüntették. 

11:15 | Zalaegerszeg: Garázsok tetejére zuhant egy 15 centiméter vastag faág Zalaegerszegen, az Átalszegett utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a darabot eltávolították, a veszélyessé vált fát, amelyről az ág leesett, motoros láncfűrésszel és kézi erővel eltávolították.  

11:36 | Zalaszentgrót: Földmunkálat közben gázcsonkot rongált meg egy munkagép a 7352-es út mellett, Zalaszentgrót közelében. A település önkormányzati tűzoltói védősugár mellett a csonk környékét kiásták, majd elszorították. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. 


További beavatkozásaink: 2021.06.09. | 2021.06.11.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap