Tűzoltói beavatkozások – 2021.06.01. (kedd)

2021. június 01. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:08 | Keszthely: Kigyulladt egy tizenkét lakásos sorház tetőszerkezete kedden délelőtt Keszthelyen, a Deák utcában. A sorházban a tűz időpontjában hatan tartózkodtak, közülük öten el tudták hagyni a lakásukat, egy embert azonban a tűzoltóknak kellett kimenekíteni, őt azonnal átadták a mentőknek. Összesen harminckét tűzoltó tíz technikai eszközzel vett részt az oltási munkálatokban.

11:26 | Nagykanizsa: Egy idős, segítségre szoruló személy lakásába történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a helyi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat számára Nagykanizsán, a Kalmár utcában. A bejutás után a beteget átadták a mentősöknek.

15:53 | Keszthely: Két személyautó ütközött Keszthelyen, a Tapolcai úton. Mivel a jelzett időpontban még tartott a város egyik sorházánál keletkezett tűz oltása, a helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltók vonultak, akik az egyik autót áramtalanították, majd az úttestről levontatták. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek.  

19:47 | Keszthely: Vízóraaknába esett egy ember Keszthelyen, a Honvéd utcában. A város hivatásos tűzoltói kézi erővel kiemelték a magatehetetlen személyt, majd átadták a mentőszolgálatnak. 


További beavatkozásink: 2021.05.31. | 2021.06.02.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap