Tűzoltói beavatkozások – 2021.04.30. (péntek)

2021. április 30. 10:17

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

8:44 | Zalakoppány: Oldalára borult egy quad Zalakoppányban, a Koppányi utcában. A helyszínre a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a balesetben érintett járművet a talpra állítás után áramtalanították. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek. 

12:58 | Keszthely: Lódarazsak fészkelték be magukat egy iskola tetőszerkezete alá Keszthelyen, a Vaszary Kolos utcában. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra segítségével megközelítették a fészket, amit eltávolítottak.  

16:58 | Söjtör: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Söjtörön, egy Vörösmarty utcai családi háznál. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik méréseket végezetek és mindenhol ki tudták mutatni a mérgező gáz jelenlétét. Az ingatlanban nyílt égésterű gázkészülék üzemelt. A helyszínre érkeztek a gázszolgáltató munkatársai is. 

19:33 | Zalaszentgrót: Egy magatehetetlen idős emberhez történő bejutásban segítették a mentősök munkáját a város hivatásos tűzoltói Zalaszentgróton, a Batthyány utcában. A bejutás után a beteget átadták a mentőszolgálatnak. 


További beavatkozásaink: 2021.04.28. | 2021.05.01. 

Fotó: Keszthely HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap