Tűzoltói beavatkozások – 2021.04.20. (kedd)

2021. április 20. 11:08

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:44 | Resznek: Fa dőlt az úttestre a 86-os főúton, Resznek közelében. A lenti hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt motoros láncfűrésszel rövid idő alatt megszüntették. A beavatkozás ideje alatt a közlekedés a jelzett útszakaszon szünetelt.

11:44 | Zalaegerszeg: Összekoccant három személygépkocsi Zalaegerszegen, a Kovács Károly tér közelében. A város hivatásos tűzoltói a balesetben érintett járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésében segítettek. A beavatkozás ideje alatt a közlekedés a jelzett útszakaszon rendőri irányítás mellett haladt. 

12:38 | Nagykanizsa: Autóbusz és személygépkocsi ütközött egymással Nagykanizsán, a Petőfi Sándor utcában. A város hivatásos tűzoltói a személygépkocsit áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

15:06 | Nagykanizsa: Betegszállítás közben elakadt a sáros úton egy mentőautó Nagykanizsán, a Szalonka úton. A város hivatásos tűzoltói kézi erővel kiszabadították a bajba jutott járművet, ami ezután folytatni tudta útját. 

17:03 | Zalaegerszeg: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Zalaegerszegen, egy Landorhegyi úti társasházban. A mentősök a város hivatásos tűzoltóinak technikai segítségével bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. 

21:20 | Zalaegerszeg: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő egy zalaegerszegi, Jókai Mór utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanban használt nyílt égésterű gázkészülékek közelében méréseket hajtottak végre, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. 


További beavatkozásaink: 2021.04.19. | 2021.04.21. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap