Tűzoltói beavatkozások – 2021.04.13. (kedd)

2021. április 13.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

6:33 | Somogysimonyi: Fa dőlt az úttestre a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési területén fekvő Somogysimonyi külterületén. A zalakarosi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel megszüntették a forgalmi akadályt.  

8:16 | Keszthely: Letört faág veszélyeztette a közlekedést Keszthelyen, a Bercsényi Miklós utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrészekkel eltávolították a darabot. A beavatkozás ideje alatt a jelzett útszakaszon a forgalom fél sávra szűkült.

20:16 | Egervár: Lerakódott korom égett egy fém kéménycsőben kedden este Egerváron, egy Hegyalja utcai családi háznál. A helyszínre riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a kéményre kötött cserépkályhából a tüzelőanyagot, míg az égéstermék-elvezetőből a salakot és a kormot távolították el. A raj az épületet átszellőztette és hőkamerával átvizsgálta,  de további tűzre utaló nyomot nem talált.  


További beavatkozásaink: 2021.04.12. | 2021.04.15.