Tűzoltói beavatkozások – 2021.01.08. (péntek)

2021. január 08. 08:20

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

7:21 | Sármellék: Egy magatehetetlen ember otthonába történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a mentősöknek a keszthelyi hivatásos tűzoltók Sármelléken, egy Barátság lakótelepi társasháznál. A lakásba dugólétra segítségével jutottak be, majd a bajbajutottat átadták a mentősöknek. 

9:26 | Zalaegerszeg: Lerobbant egy személygépkocsi a 74-es főúton, Zalaegerszeg közelében. A város hivatásos tűzoltói a forgalmi akadályt képező járművet biztonságos helyre vontatták. 

11:55 | Zalaegerszeg: Vezetés közben rosszul lett, majd autójával egy parkoló személygépkocsinak ütközött egy ember Zalaegerszegen, a Vizslaparki úton. A város hivatásos tűzoltói a beteget kiemelték a járműből és átadták a mentősöknek. A raj kézi erővel a két autót szétválasztotta, emellett a forgalom irányításában segítette a rendőrség munkáját. 

14:01 | Egervár: Kétszintes sorház erkélyére zárta egyik szülőjét egy kisgyermek Egerváron, a Széchenyi Ferenc úton. Mivel az ingatlan bejárati ajtaja kulcsra volt zárva, ezért zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a sorház közös padlásán keresztül jutottak be a lakásba, és beengedték a gyermek hozzátartozóját. 


További beavatkozásaink: 2021.01.06. | 2021.01.09.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap