Tűzoltói beavatkozások – 2021.01.04. (hétfő)

2021. január 04. 21:30

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

16:49 | Keszthely: Meghibásodott fűtőberendezés miatt szén-monoxid jutott egy családi ház légterébe Keszthelyen, a Pacsirta utcában. A mérges gázra szén-monoxid-érzékelő hívta fel az ott élők figyelmét, akik a keszthelyi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig az épületet átszellőztették. A raj méréseket végzett, melyek kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. A gázszolgáltató időközben helyszínre érkező munkatársai a fűtőeszköz további használatát megtiltották. 

19:02 | Hévíz: Kigyulladt egy személygépkocsi jobb hátsó kereke hétfőn este Hévízen, a Fecske utcában. Kiérkezésig a tulajdonos a tüzet eloltotta.  A karosszériát a keszthelyi hivatásos tűzoltók hűtötték vissza egy vízsugárral. Munkájukat a hévízi és az alsópáhoki önkéntes tűzoltók segítették. 

20:09 | Cserszegtomaj: Harminc négyzetméternyi vágástéri, valamint műanyag hulladék kapott lángra Cserszegtomaj külterületén. A keszthelyi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. 


További beavatkozásaink: 2021.01.03. | 2021.01.06. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap