Tűzoltói beavatkozások – 2020.11.18. (szerda)

2020. november 18. 11:55

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

9:48 | Zalaegerszeg: Egy épület tetején lévő, közel öt méteres magasságban kifeszített hálóba szorult egy galamb szerda délelőtt Zalaegerszegen, a Kossuth utcán. A riadt madarat a város hivatásos tűzoltói dugólétra segítségével kiszabadították. 

12:30 | Söjtör: Lerakódott korom égett egy családi ház kéményében Söjtörön, az Ady Endre utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a kiérkezés után a kályhában lévő égésterméket kézi szerszámokkal eltávolították. A födémszerkezetnél izzást tapasztaltak, ezért azt megbontották és puttonyfecskendő alkalmazásával a tűz továbbterjedését megakadályozták. A kéményt a helyszínre érkező kéményseprő felügyelete mellett kiégették, az izzást pedig megszüntették.  

16:56 | Zákány: Tűz keletkezett egy Petőfi utcai, kétszintes épület első emeleti padlásán a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési területén fekvő Zákányban. A csurgói önkormányzati és a nagykanizsai hivatásos tűzoltók kézi szerszámok segítségével a födémet megbontották, majd az izzó részeket egy vízsugárral eloltották. 


További beavatkozásaink: 2020.11.17. | 2020.11.19.  

Fotó: Nagykanizsa HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap