Tűzoltói beavatkozások – 2020.10.18. (vasárnap)

2020. október 18. 13:52

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

8:23 | Zalaegerszeg: Közel egy méter magasan állt a víz a Zalavíz Zrt. Balatoni úti telephelyének egyik alagsori helyiségében vasárnap délelőtt Zalaegerszegen. A kapcsolószekrényeket veszélyeztető vizet a helyi hivatásos tűzoltók szivattyúk segítségével eltávolították.  

11:22 | Cserszegtomaj: Árokba csapódott és a tetején állt meg egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Cserszegtomaj külterületén. A keszthelyi hivatásos tűzoltók a balesetet szenvedett autót áramtalanították, a forgalmi akadályt pedig megszüntették. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon a közlekedés egy sávra szűkült. 

20:24 | Zalaegerszeg: Teljes terjedelmében égett egy kétszintes hétvégi ház vasárnap este Zalaegerszegen, a Bazitai úton. A riasztott helyi hivatásos tűzoltók a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveleti Szolgálatának irányítása mellett három vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat. Az épületből ezután kihozták a még izzó bútorokat, amiket egy vízsugárral eloltottak. Az áramszolgáltató helyszínen tartózkodó szakemberei az épületet leválasztották a hálózatról. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon a forgalom szünetelt. 


További beavatkozásaink: 2020.10.17. | 2020.10.19. 

 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap