Tűzoltói beavatkozások – 2020.10.10. (szombat)

2020. október 10. 13:48

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

09:50 | Zalacsány: Kaszálás közben kifordított a földből, és átvágott egy gázcsövet egy munkagép Zalacsány külterületén szombaton délelőtt. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveleti Szolgálatának irányítása mellett a helyszínt a gázszolgáltató kiérkezéséig biztosították.  

18:33 | Alsópáhok: Árokba csúszott egy mentőautó Alsópáhokon, a Rózsa közben. A keszthelyi hivatásos, illetve az alsópáhoki önkéntes tűzoltók kézi erővel kitolták a bajba jutott járművet, ami folytatta útját. 

Szombaton két alkalommal vonultak a zalai tűzoltók szabadtéri tüzekhez. Délután Nagykanizsán, a helyi rendelet tiltása ellenére kerti hulladékot égettek egy ingatlan kiskertjében, a Csengery úton. A helyi hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották, a tulajdonos figyelmét pedig felhívták a szabályok betartására. Este háztartási bútorokat égetett egy családi ház tulajdonosa Zalakomárban, a Petőfi utcában. A riasztott zalakarosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángokat.   


További beavatkozásaink: 2020.10.09. | 2020.10.11.  

Fotó: Zala MKI - KMSZ

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap