Tűzoltói beavatkozások – 2020.09.21. (hétfő)

2020. szeptember 21. 09:16

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:39 | Egervár: Frontálisan ütközött két személygépkocsi hétfő reggel a 74-es főúton Egervár közelében. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak. A balesetben érintett gépjárművekből négy főtt emeltek ki kézi erő illetve feszítővágó segítségével, akiket a mentőszolgálat szakembereinek átadtak. A balesetnek egy kamion is részese volt. Rakományának egy része az árokba zuhant, a jármű pedig mozgásképtelenné vált. Műszaki mentéséhez Nagykanizsáról érkezett daru. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon a forgalom szünetelt. 

8:04 | Zalaegerszeg: Egy beteg lakásába való bejutáshoz nyújtottak technikai segítséget a helyi hivatásos tűzoltók Zalaegerszegen, a Landorhegyi úton. A bejutás után a beteget átadták a mentőszolgálat szakembereinek. A lakásban tapasztalható vízfolyást megszüntették, a zárlat és áramütés megelőzése érdekében az ingatlant áramtalanították.  

10:32 | Eszteregnye: Teljes terjedelmében égett egy 50 négyzetméteres melléképület hétfő délelőtt Eszteregnyén, a Fő utcában. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral megfékezték a lángokat. A tűzesetben érintett épületből a robbanásveszély elkerülése érdekében egy acetilén palackot is kihoztak.   

15:11 | Kehidakustány: Izzott és füstölt egy kombájn Kehidakustányban, a Barátsziget utcában. A helyszínre a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották az izzó részeket. A további izzás elkerülése érdekében a mezőgazdasági gépjárművet átmosták. 


További beavatkozásaink: 2020.09.20. | 2020.09.22. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap