Tűzoltói beavatkozások - 2020.08.08. (szombat)

2020. augusztus 08. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:30 | Zalaegerszeg: Egy társasház harmadik emeletén lévő lakás erkélyén keresztül ömlött a füst a Hegyalja utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a tűzhelyen hagyott étel miatt keletkezett tüzet rövid időn belül eloltották és átszellőztették a helyszínt.

11:40 | Zalaegerszeg: A Dalos utcában lévő egyik lakásban egy nyílt égésterű gázüzemű vízmelegítő mellett elhelyezett szén-monoxid érzékelő riasztott. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a helyszínen szén-monoxid érzékelővel méréseket hajtottak végre, akik értesítették a kéményseprőket és gázszolgáltató szakembereit.

12:44 | Olaszfa: A település közelében egy bálázó munkagép, egy szalma szalmabála teljes terjedelemben égett, valamint körülbelül száz négyzetméter területen is égett az aljnövényzet, amely veszélyeztette a közelben lévő erdősávot. A káresethez a vasvári önkormányzati, illetve a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével a tüzet eloltották.

16:28 | Keszthely: Egy autóbusz motortere füstölt a Mártírok útján, amelynek a folyamatos hűtését a helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oldották meg.

22:53 | Keszthely: Egy lakásba hatoltak be a keszthelyi hivatásos tűzoltók a Vásár téren, mert egy fő bent tartózkodott, de nem tudták felvenni vele a kapcsolatot.


További beavatkozásaink: 2020.08.07. | 2020.08.09.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap