Tartalomjegyzék

Tűzoltó beavatkozások - 2020.06.29. (hétfő)

2020. június 29.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

12:24 | Nagykanizsa: Egy személygépkocsi kapott lángra Nagykanizsán a Magyar utcában. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók a lángokat egy vízsugárral eloltották.

12:02 | Liszó: Egy ötven négyzetméter alapterületű melléképület teljes terjedelmében égett Liszón a Kanizsai utcában. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral a lángokat eloltották.

15:06 | Söjtör: Egy személygépkocsi teljes terjedelmében égett Söjtörön a Kossuth Lajos utcában. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral a lángokat eloltották.

A viharos idő következtében öt alkalommal kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak Zala megyében. Keszthelyen, Zalaegerszegen, Letenyén, Balatongyörökön és Pacsán fák dőltek az úttestre és akadályozták a forgalmat. A keszthelyi, zalaegerszegi, pacsai és a letenyei hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályokat megszüntették.


További beavatkozásaink:2020.06.28. | 2020.06.30.