Tűzoltó beavatkozások - 2020.04.27. (hétfő)

2020. április 27. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

06:26 | Sárhida: Egy személygépkocsi felborult és tetejére dőlve állt meg Sárhida és Bocfölde közötti útszakaszon. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a jármű áramtalanítását elvégezték. A helyszínre mentő is érkezett.

17:41 | Bocfölde: Egy beteg, idős személy lakásába való bejutásban nyújtottak segítséget a mentőknek a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók Bocföldén a Dózsa György utcában. A bejárati ajtón keresztül az épületbe bejutottak és a személyt a mentőknek átadták.

Négy alkalommal riasztották a megye tűzoltóit szabadtéri tüzekhez. Aljnövényzet égett Nagykanizsán, Pusztamagyaródon és Hévízen két alkalommal is. A helyszínre zalaegerszegi, nagykanizsai, letenyei, keszthelyi és a hivatásos tűzoltókat és az alsópáhoki és a hévízi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik vízsugarakkal és kéziszerszámok segítségével a tüzeket eloltották.


További beavatkozásaink: 2020.04.26. | 2020.04.28.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap