Tűzoltó beavatkozások - 2020.04.15. (szerda)

2020. április 15. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

00:22 | Söjtör: Egy tizenkét négyzetméteres melléképület kapott lángra Söjtörön a Deák Ferenc utcában. a helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat három vízsugárral eloltották, majd az épületet kéziszerszámok segítségével megbontották. 

10:41 | Zalakomár: Kis területen trágya kapott lángra Zalakomárban a IV. Béla utcában. A helyszínre a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat egy vízsugárral eloltották.

13:04 | Keszthely: Kis területen aljnövényzet kapott lángra Keszthelyen a Szalasztó utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a lángokat eloltották.

12:46 | Gombosszeg: Egy személygépkocsi letért az úttestről az oldalára borulva a földes területen állt meg Gombosszeg és Petrikeresztúr közötti útszakaszon. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével a gépjármű tetejét eltávolították és a beszorult személyt a mentőknek átadták.

14:34 | Lenti: Raklapok kaptak lángra Lenti térségében egy telephelyen. A lángok átterjedtek a raklapok mellett lévő épület oldalára és egy személygépkocsi is kismértékben megrongálódott a tűz következtében. A helyszínre a lenti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat egy vízsugárral eloltották és az épület oldalszerkezetét megbontották. 

14:25 | Belezna: Száz darab körbála kapott lángra Belezna térségében. A helyszínre a nagykanizsai, letenyei, zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat és a murakeresztúri önkéntes tűzoltókat riasztották akik négy vízsugárral és kéziszerszámokkal megkezdték a tűz oltását. A helyszínre munkagép is érkezett, mely segítségével a bálákat széthúzták és még izzó  részeket eloltották.


További beavatkozásaink: 2020.04.14. | 2020.04.16.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap