Tűzoltó beavatkozások - 2020.04.13. (hétfő)

2020. április 13. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:09 | Zalaegerszeg: Egy beteg személy lakásába való bejutásban nyújtottak segítséget a mentőknek a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók Zalaegerszegen a Kovács Károly téren. Az első emeleti lakásba sz erkélyen keresztül létra segítségével behatoltak és a sérült személyt a mentőknek átadták.

18:57 | Lenti: Egy első emeleti lakás hulladéktárolójában elhelyezett hulladék izzott Lentiben a Vörösmarty utcában. A lenti hivatásos tűzoltók az izzást megszüntették és az épületet átvizsgálták. 

20:58 | Zalakomár: Egy családi ház kéményében a lerakodott korom izzott Zalakomárban a IV. Béla utcában. A zalakarosi hivatásos tűzoltók a tüzelőberendezésből az égésterméket eltávolították és az izzás megszüntették. 

Több alkalommal riasztották a megye tűzoltóit szabadtéri tüzekhez. Kis területen aljnövényzet és nádas égett Zalaapátiban, Zalatárnokon, Nagykanizsán, Rigyácon és Keszthelyen is. A helyszínre pacsai, zalaegerszegi nagykanizsai és a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik vízsugarakkal és kéziszerszámok segítségével a tüzeket eloltották.


További beavatkozásaink: 2020.04.12. | 2020.04.14.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap